Hitta e-boken

Dolda motiv/Bara en sommar

Dolda motiv/Bara en sommar
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150711768
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Dolda motiv
Avery visste att hon var förlorad redan när hon fick syn på Marcus Price. Kalla det kärlek vid första ögonkastet. Han var inte bara blivande delägare i auktionshuset Waverly’s, utan också snygg, smart och rolig att umgås med.

Vad Marcus än tog sig för gjorde han det briljant. Och inget, särskilt inte känslor, stod någonsin i vägen för hans mål. Nu hade han bestämt sig för att skaffa tillbaka tavlan som en gång tillhört hans morfar, den tavla som Avery Cullen hade i sin ägo. Problemet var att kvinnan i fråga var oemotståndligare än han kunnat föreställa sig. Hon stod bokstavligt talat i hans väg …

Bara en sommar
Ensamstående mamman Nicole Baxter är fullkomligt nöjd med att inte ha en man i sitt liv. Det hindrar henne förstås inte att ibland ha lite roligt. Så när hon får en ny granne, den urläckre Griffin King, ser hon sin chans. Dessutom kommer han bara bo där en kort period, så vad vore mer passande än en tillfällig flirt?

När Griffin stöter ihop med Nicole slår det gnistor som aldrig förr. En natt med henne, och semestern är komplett. Men en natt blir två och snart är karusellen igång. Sommaren går fort och innan de vet ordet av lurar vardagen runt hörnet. Var det verkligen så smart att från första början ge sig in i något …
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng