Hitta e-boken

Lockande uppdrag/Sista chansen

Lockande uppdrag/Sista chansen
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150711466
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Lockande uppdrag
Maya Black har lämnat sin kriminella familj för att skapa ett normalt, ordnat (och faktiskt ganska tråkigt) liv. Men när hon får ett oväntat samtal hemifrån om att hennes familj är hotad – och att bedragarna är på god väg att själva bli svindlade – inser Maya att det är dags att agera. Allt hon behöver är en pojkvän att visa upp. Och den charmige, snygge sydstatskillen Simon Barton som dyker upp så lägligt passar hennes syften perfekt!

Men Simon är inte den han utger sig för att vara. Han jobbar för FBI, och Maya är hans biljett för att lyckas infiltrera det kriminella nätverk hennes pappa sägs styra. De har båda hemligheter för varandra, men det som händer mellan dem i sovrummet är garanterat inte fejk... 

Sista chansen
Okej Liz, läkaren sa alltså att det brådskar om du vill ha barn? Men att gå till en spermabank och inseminera dig, är inte det lite väl drastiskt? Det kan väl inte vara något problem för dig att hitta en lämplig man! Ta Quentin, du kan inte neka till att du länge varit tänd på honom.

Och du, Quentin, är det inte dags att sluta försöka dölja hur förtjust du är i Liz?

Om ni bara gav efter för era känslor skulle ni få se att det inte bara är kul att få barn. Det är väldigt trevligt att göra dem också...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng