Hitta e-boken

Min hand i din/Sju års längtan

Min hand i din/Sju års längtan
Förlaget Harlequin,
915071127X
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Min hand i din
Både Miranda och Patrick är ensamstående föräldrar. Och deras döttrar är bästa vänner. Allt verkar upplagt för att de ska bli en enda stor familj. Problemet är bara att Miranda inte vill vara den andra kvinnan. Patrick är nämligen fortfarande gift, även om han inte träffat sin fru på flera år.

Men den karismatiske doktorn är svår att stå emot! Han har vackra, snälla ögon, ett charmigt leende och det känns som om de alltid känt varandra. När han tar hennes hand i sin vet Miranda att hon kommer få uppleva något alldeles fantastiskt … 

Sju års längtan
I sju år har Michaela varit singel. I sju år har hon intalat sig att hon är fullkomligt nöjd med sitt arbete som läkare och livet vid Bondi Beach. Men den dag hennes ex dyker upp igen är det som om allt hon intalat sig själv är ren och skär lögn.

Doktor Lewis Beck har försökt förtränga tankarna på Michaela och fokuserat på karriären. Men det är ändå de heta känslorna som får honom att återvända till Australien efter åren i London. Som hyllad neurokirurg är han efterlängtad av de flesta på sjukhuset S:t Benedict. Av alla utom Mikki. Lewis tror att om de bara träffas och får ett avslut kommer allt bli bättre. Han kan definitivt inte föreställa sig att deras möte i stället blir början på något nytt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng