Hitta e-boken

Ondskans röst

Ondskans röst
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150709496
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Ondskans röst
1800-talet, San Antonio, Texas: I rum 207 på värdshuset Longhorn Saloon blev en ung kvinna brutalt mördad. Mördaren har aldrig gripits.
För ett år sedan: En kvinna försvann från rum 207. Väggarna var bestänkta med hennes blod... men kroppen har inte återfunnits.  
Nutid: San Antonio har plötsligt förvandlats till en dumpningsplats för illa tilltygade kroppar. Alla är unga kvinnor, många av dem saknade sedan länge, nästan alla glömda. Fram till nu.
Logan Raintree, knuten till polismyndigheten Texas Rangers, har svårt att bara passivt se på när stadens mest utsatta invånare blir slaktade. Så när han får erbjudandet att leda ett nytt team som jobbar med paranormala fall, bestämmer han sig för att tacka ja... och har därmed också sagt ja till att kommunicera med de döda.  
Bland medlemmarna i Logans team finns Kelsey O’Brien - omtalad för sin knivskarpa intuition. Kelsey har väntat hela sitt liv på att få arbeta med någon som kan förstå hennes förmåga att ”se” hur nuet binds samman med det förflutna. Nu har hon chansen.
Instinkten leder dem till Longhorn Saloon som nyligen öppnats igen. Förr var det en plats där texasborna roade sig med kortspel, sprit och kvinnor, idag är det ett vanligt värdshus. Men ondskan som fanns där i det förflutna verkar leva kvar i väggarna, och om det är något från den tiden som visar sig för offren innan de mördas är Kelsey och Logan de enda som har förmågan att ta reda på varför ...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng