Hitta e-boken

Kysst av en kung/Som gjorda för varandra

Kysst av en kung/Som gjorda för varandra
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150708147
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Kysst av en kung
Playboykungen Vasco Montoya får reda på att det bidrag han i sin ungdom lämnat hos en spermabank har resulterat i en son. Han bestämmer sig för att göra anspråk på sin kungliga arvinge - och pojkens vackra mamma. Och när Vasco har beslutat sig för något får han ofta som han vill.

Stella Greco är lika fast besluten att skydda sig och sin son från den beskäftige mannen. Men när livet tar en oväntad vändning har hon inget val. Plötsligt är de på väg till Montoyas kungarike och innan de ens är framme tar Vascos sagolika förförelse sin början ... Men att leva lyckliga i alla sina dagar är aldrig lika enkelt som en kyss, hur het den än är ...
Som gjorda för varandra
Ali Pendrake är övertygad om att hon och hennes chef, Joe Carlino, är som gjorda för varandra. Joe däremot är inte alls lika säker. Visst har han lagt märke till sin sprudlande, vackra och frispråkiga assistent, men hon påminner för mycket om hans ex. Ska han vara ärlig skrämmer hon honom lite.

Ali tänker inte låta drömprinsen glida henne ur händerna. Med hjälp av kvinnlig list och Joes svägerska genomgår hon en total förvandling och lyckas väcka Joes intresse. Men Ali får dåligt samvete av att föra honom bakom ljuset - och hon lurar sig själv. För hon vill inte ha Joe om han inte kan älska henne som den hon verkligen är ...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng