Hitta e-boken

Tillfällig själsfrände sökes/Vanskligt dubbelspel

Tillfällig själsfrände sökes/Vanskligt dubbelspel
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150706578
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Tillfällig själsfrände sökes
Ge efter för infernot? Aldrig i livet!
Rafe Dante vägrar tro på infernot, den gamla släktlegenden som säger att två själsfränder omedelbart känner igen varandra vid den första beröringen. Men hans familj envisas och presenterar kvinna efter kvinna för honom. Så får han en idé!

Han ska själv välja en kvinna, säga att han hittat sin själsfrände och sedan vara alldeles "förkrossad" när hon överger honom. Då måste väl familjen sluta lägga sig i. Sagt och gjort. Den söta servitrisen Larkin är perfekt för jobbet.

Men Larkin är inte så oskuldsfull som hon verkar. Och det blir inte lättare när Rafe känner den infernaliska hettan så fort de rör vid varandra ...
Vanskligt dubbelspel
- Snälla, kan du låtsas vara jag i några dagar? Reynard behöver aldrig få veta något. Ta på dig min förlovningsring ...
Tvillingsystrarna Sarina och Sara Woodville är lika som bär och som barn roade de sig med att byta identitet. Aldrig hade Sarina väntat sig att hennes syster skulle be henne om det som vuxen. Men nu står hon här, på det vackra Isla Sagrado, och den tjusiga förlovningsringen gnistrar på hennes finger. Dessvärre har det upppstått en del komplikationer, som till exempel att hon är hopplöst förälskad i Reynard del Castillo - Saras fästman!
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng