Hitta e-boken

Då, nu och för alltid/Mitt i ett äventyr

Då, nu och för alltid/Mitt i ett äventyr
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150706055
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Då, nu och för alltid
Dånet från helikoptern överröstas av vulkanen ju närmare de kommer. Läkaren Jet och piloten Becca är utsända på uppdrag att evakuera människor från den lilla vulkanön Tokolamu, och nu gäller det att hålla huvudet kallt - mer än någonsin. Men chocken över att se varandra igen efter tio år gör att det är lättare sagt än gjort ...

Väl i säkerhet börjar det förflutna hinna ikapp dem. Becca tror inte att hon någonsin kommer att kunna förlåta Jet allt lidande han orsakat henne. Och Jet har i sin tur svårt att acceptera de starka känslor han har för Becca. Men trots allt som hänt verkar universum vilja att de återförenas och förlåter varandra en gång för alla. Frågan är bara hur de kommer dit.
Mitt i ett äventyr
Hoppa fallskärm, klättra i berg ... Taylor gör allt för att få en adrenalinkick. På jobbet är han en ansvarsfull läkare, men fritiden är helt och hållet på hans villkor. Det är han mycket noga med. Tills han blir tvungen att ta hand om sin elvaårige systerson – och tills den nya sjuksköterskevikarien Piper dyker upp och väcker känslor han helst hade varit utan.

Efter att den värsta paniken lagt sig börjar han förstå att det kanske finns andra värden i livet. Men till vilken nytta? Piper ska ju snart sluta och åka vidare till nästa jobb...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng