Hitta e-boken

Rätten att älska/Bara en dejt

Rätten att älska/Bara en dejt
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705555
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Rätten att älska
Shejk Alim El-Kanar är världsberömd som racerförare, men efter en olycka där hans bror omkom har han valt att gå under jorden. Nu arbetar han i det tysta med att hjälpa folk i nöd. Ingen känner igen honom i hans nya roll – tills han råkar ut för ett bakhåll i öknen och räddas till livet av sjuksköterskan Hana. Vackra Hana, som även hon försöker glömma sitt förflutna, bär på en stor hemlighet.
   När de tillsammans tvingas fly kommer de varandra nära, men deras kärlek verkar omöjlig. Alim är beredd att gå genom eld och vatten för att få kvinnan han älskar och den djupt rotade traditionen sätts ur spel när kärleken kräver sin rätt.
Bara en dejt
Singeltjejen Eve Pemberton är trött på att alltid gå ensam på fester. Men hon står på toppen av sin karriär som festfixare och har inte tid med förhållanden! När ännu en bröllopsinbjudan dimper ner på hennes dörrmatta kommer hon på den perfekta lösningen: Hon ska hitta en kille som kan vara hennes dejt för kvällen – en strikt affärsuppgörelse helt enkelt!
   Bryce Gibson är som klippt och skuren för jobbet. Han är framgångsrik i reklambranschen och snygg som få. Men när den stora dagen närmar sig börjar Eve tvivla... Kommer hon verkligen att kunna uppfylla sin del av avtalet?
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng