Hitta e-boken

Oväntad gäst/Förföra och förlåta

Oväntad gäst/Förföra och förlåta
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705490
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Oväntad gäst
Vad ska han göra? Plötsligt står hon där och påstår att hans farmor har skickat dit henne. Miljardären Mateo Celeca låter den vackra, mystiska Bailey Ross stanna, men bara över natten. Han litar inte på henne tillräckligt mycket för att lämna henne i sitt flotta hem medan han själv åker på semester. Behöver Bailey någonstans att bo får hon allt följa med honom till Paris.
   Tillsammans med Mateo glömmer Bailey snart alla sina goda föresatser att inte engagera sig i någon man. Han är ju så oemotståndlig, så attraktiv... och snart är de på väg till Paris. Om hon nu skulle hamna i säng med Mateo är det stor risk att hon avslöjar alla sina hemligheter – och blir kär i honom!
Förföra och förlåta
En välgörenhetsauktion ger Matt det tillfälle han har väntat på. Han ska bjuda på Claire Caldiera och tillbringa en kväll tillsammans med henne. Och den här gången ska hon inte kunna lämna honom som hon gjorde för så många år sedan. Hämnden ska verkligen bli ljuv!
   Men ändå längtar denne hett eftertraktade ungkarl fortfarande efter kvinnan som närapå krossade honom. Matts plan är att förföra Claire, få svar på frågorna han så länge burit på – och sedan lämna henne. Stackars Matt har ingen aning om vad som väntar honom... Men vad är det ordspråket säger? Smakar det så kostar det.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng