Hitta e-boken

I kärlek och affärer/Maktlös inför kärleken/I lustgården

I kärlek och affärer/Maktlös inför kärleken/I lustgården
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705482
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I kärlek och affärer
Ett familjeimperium värt miljontals dollar är svårt att tacka nej till. Ändå är det precis vad Dominic Hardcastle tänker göra. Men det var innan han träffade sin pappas forskningschef, Bella Andrews. Hon är vacker, fascinerande... och ute efter att stämma hans egoistiska pappa. Så Dominic går med på att bevara hennes hemlighet om han får något annat i utbyte.
   Allt som har med Dominic att göra borde få Bella att dra öronen åt sig. Son till hennes fiende, farligt attraktiv och med makt att förinta hennes planer. Kanske kan några timmars intensiv övertid vara det som behövs? Men plötsligt verkar hennes strategi inte längre lika enkel...
Maktlös inför kärleken
Han är hennes familjs värste fiende och konkurrent. Han är känd för sin iskyla, sina hårda affärsmetoder och sina otaliga kvinnohistorier. Ändå kan Selene Louvardis inte stå emot. När hon möter den beryktade skeppsredaren Aris Sarantos överväldigas de båda av passion. För en natt. När Aris långt senare får reda på vad deras förening resulterat i vill han kräva det som är hans. Han gör sig redo för konfrontation, men den här gången står han chanslös. En familj. Kärlek...
I lustgården
(Åter i tryck.)
Under en resa i franska Alsace möter Rachel vinproducenten Luc Chartier. Hänförd och förälskad delar hon en passionerad natt med honom. När ett chockerande avslöjande om Lucs förflutna når Rachel återvänder hon hem i förtvivlan. Men Luc är inte den som ger upp...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng