Hitta e-boken

Livet med dig/Fånga dagen

Livet med dig/Fånga dagen
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705377
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Livet med dig
När Paige träffar Valentino på ett bröllop inser hon att han är en skicklig kirurg, men framförallt en riktig playboy som bara är ute efter en sak. Just den kvällen passar det henne perfekt. Som ensamstående mamma till döva McKenzie, har hon ändå inte tid för någon seriös relation. Vad som känns mindre perfekt är när det senare visar sig att Valentino ska vikariera för hennes chef på St Auburns sjukhus. Trots att de bestämmer sig för att bara vara vänner dras de till varandra. Men Paige har blivit sviken förut och tror inte längre på kärleken och Valentino bär på en hemlighet som Paige aldrig skulle kunna gissa sig till...
Fånga dagen
LIVET KAN PLÖTSLIGT FÖRÄNDRAS
När Roses pappa drabbas av en stroke lämnar hon det lugna livet i Skottland och återvänder till London för att hjälpa föräldrarna. Där tar hon ett vikariat på doktor Jonathan Cavendishs exklusiva mottagning. Rose är inte ett dugg imponerad av Jonathans extravaganta livsstil. Han är däremot ganska imponerad av sin nya medarbetare, en kvinna helt olik dem han i vanliga fall umgås med. Sakta med säkert börjar Jonathan omvärdera sitt liv – och snart börjar Rose se honom med andra ögon. Men så inträffar något som gör att hon måste börja leva som om varje dag är hennes sista...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng