Hitta e-boken

Om en liten flicka/Räkna med kärlek

Om en liten flicka/Räkna med kärlek
Förlaget Harlequin,
Romaner
9150705024
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Om en liten flicka
Den stormrike änkemannen Nick Valentine borde ha insett att den nya barnflickan var för bra för att vara sann. När Candace Morrison råkar avslöja varför hon vill ta hand om hans lilla flicka smider Nick egna planer. Den sexiga intrigmakerskan ska definitivt få vad hon förtjänar – och det inkluderar inte hans barn!

Candace vet att Nick har blivit förd bakom ljuset – men inte av henne. Hon blir förvånad över Nicks häftiga reaktion när han får höra sanningen, och chockad över deras starka dragning till varandra. Nu måste Candace göra allt som står i hennes makt och bevisa för Nick att den lilla Valentine-arvtagerskan i själva verket också är hennes bebis...
Räkna med kärlek
Alex Valente har ett problem. Han måste gifta sig för att få behålla sitt företagsimperium. Men det duger inte med vilken kvinna som helst. Alex ställer två villkor: Några känslor får inte finnas med i bilden och hon måste vara snygg och sexig.

Modedesignern Olivia Cannington uppfyller båda villkoren, särskilt det andra. Och hon är verkligen i behov av pengarna hon blir erbjuden för ett låtsasäktenskap som bara behöver vara i ett år. Men det dröjer inte länge förrän passionen har fått dem i sitt grepp, och nu börjar ett annat önskemål hägra för Alex. Tänk om han kan övertala Olivia att ge familjen Valente en arvinge...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng