Hitta e-boken

Hållbar utveckling

Hållbar utveckling
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144108893
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Hållbar utveckling –Livskvalitet,beteende,teknik har en bred ansats där social,ekologisk och ekonomisk kunskap tillsammans ger läsaren förutsättningar att förstå och problematisera kring ämnet.Ansatsen leder även fram till ett antal lösningsstrategier vilka presenteras i boken.

Bokens struktur utgår från fyra delar.Den första delen diskuterar livs­kvalitet och ger läsaren verktyg att själv sätta ord på innebörden av livskvalitet.Den andra delen redogör för begrepp och modeller inom de ekonomiska,ekologiska och sociologiska disciplinerna.Bokens tredje del belyser rationella val kopplat till hållbar utveckling.Den fjärde delen inriktas på lösningar och behandlar innovationer.Sammantaget ges en hel­­­­­­täckande beskrivning av ämnet som både inspirerar och utmanar läsaren.Hållbar utveckling –Livskvalitet,beteende,teknik erbjuder en vid utblick över samhällets arbete med hållbarhetsfrågor och referensmaterialet till aktuell forskning är rikligt inom alla områden som berörs.Boken ger också strategier för och tips på hur du som individ kan tänka och bete dig för att bli mer hållbar.

I denna andra upplaga har ett avsnitt om systemtänkande och kritiskt tänkande tillkommit.Kapitlet om ekonomisk hållbarhet har kraftigt reviderats och boken har genomgående uppdaterats med fokus på såväl tekniska som andra lösningar som har bäring på hållbarhet.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng