Hitta e-boken

Industriföretagets ekonomi och organisation

Industriföretagets ekonomi och organisation
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144067275
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
SwedeNet är ett medelstort svenskt verkstadsföretag som tillverkar och säljer nätväggar och kundvagnar. Företaget utgör det praktikfall som den här boken behandlar. Boken innehåller en ingående företagsbeskrivning och åtta omfattande och sammansatta seminarieuppgifter. Studenter som löser uppgifterna får genom dem chansen att sätta in sina företagsekonomiska kunskaper i ett sammanhang. De får därmed en känsla för hur företagsekonomiska verktyg i praktiken används i ett industriföretag.

Boken riktar sig till studenter på universitets- och högskolenivå som läser eller har läst grundläggande kurser i företagsekonomi. Den utgör ett komplement till den sedvanliga, ämnesindelade litteraturen genom att den erbjuder en helhetssyn på ämnet företagsekonomi. Studenter som tillgodogör sig bokens innehåll kommer även att bli medvetna om vilken typ av tekniska aspekter som är viktiga för ett industriföretag. Djupare tekniska förkunskaper är dock inte nödvändiga.

Praktikfallet SwedeNet har utvecklats av forskare, lärare och doktorander verksamma vid institutionen för Industriell ekonomi och organisation vid Kungliga Tekniska Högskolan. Idéerna bakom denna typ av sammanhållet praktikfall härrör från professor Albert Danielsson, som under närmare trettio år varit verksam vid KTH. Arbetet har letts av Sten Wikander, som har mångårig erfarenhet från svenskt näringsliv (bland annat som finansdirektör på Volvo, VD för Fjärde AP-fonden och styrelseordförande i Hennes & Mauritz). SwedeNet och liknande praktikfall används sedan 1990 i den grundläggande ekonomiutbildningen på civilingenjörsprogrammet för Industriell ekonomi på KTH.

E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 1999.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng