Hitta e-boken

Objektorienterad analys och design

Objektorienterad analys och design
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144065884
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Denna bok presenterar en modern objektorienterad metod för analys och design i systemutveckling. Boken behandlar arbetet från den första idén om ett datasystem, via kravspecifikationen till en övergripande design. Objektorienterad analys och design är väl ägnad för utveckling av alla typer av datasystem för administration, övervakning och styrning.

Objektorienterad analys och design presenteras som en öppen metod, som kan anpassas till de specifika villkoren och verktygen i varje enskilt projekt. Metoden utnyttjar de bästa idéerna från andra analys- och designmetoder. Metodens resultat är användbara som grundval för implementering på både objektorienterade och traditionella plattformar.

Boken bygger en bro mellan teori och praktik, genom att den innehåller såväl begrepp, principer och mönster som checklistor, standarder, förebilder och exempel. Boken använder den standardiserade notationen Unified Modelling Language, UML. Boken är idealisk både som lärobok i utbildningen av professionella systemutvecklare och som praktisk handbok inom systemutvecklingsorganisationer.

Boken är skriven av ett team av forskare, lärare och konsulter från Aalborgs universitet och Metodica. Författarna har i många år arbetat med systemutvecklingsmetoder och var bland de första i Norden som använde objektorienterade metoder.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2001.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng