Hitta e-boken

Avancerad C++

Avancerad C++
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144065787
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Många böcker om C++ slutar med

Fortsättning följer...

To be continued...

Det här är en fortsättningsbok som går från en mild utökning av läsarens kunskaper om C++ till verkligt avancerade delar av språket och dess användning. Det finns tre huvudsakliga teman att utgå från:

· Språket: i det komplicerade, men ingenjörsmässiga, språket C++ finns språkmekanismer som inte är att leka med. Man måste ha en god kunskap om t.ex. tilldelningsoperatorn, kopiering, minneshantering och kompilatorer för att skriva säker kod. Det finns också mycket att säga om användningen av t.ex. undantagshantering; regler och konventioner kan hjälpa till att skapa vacker och effektiv kod. Den första delen av boken innehåller en fördjupad diskussion om språkkonstruktioner i C++.

· Biblioteket: färdiga klasser och funktioner hjälper när man ska skriva kod om man vet att de finns och hur de fungerar. Man behöver därför en tydlig och rättfram beskrivning som kan fungera som referensverk samt inspirationskälla. Bokens andra del beskriver biblioteket med koncentration på de nyare delarna.

· Programmeringsteknik och designmönster: det verkligt intressanta med C++ är dess möjligheter att uttrycka vackra designstrukturer. Policyklasser baserade på templates, arv som styr kunskap om omvärlden och svag koppling mellan klasser med observatörsmönstret är exempel på relevanta tekniker som enkelt kan beskrivas i C++. Den tredje delen av boken ger ett antal exempel på avancerad användning av C++.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2004.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng