Hitta e-boken

Programmering med Visual Basic .NET

Programmering med Visual Basic .NET
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144065639
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Med Visual Studio .NET tar Visual Basic steget in bland de fullständigt objektorienterade språken. Välkomna nyheter är arv, trådning och en bättre integration med Microsofts övriga programspråk. En annan stor nyhet är att Microsoft arbetar på att göra programmen plattformsoberoende vilket innebär att vi inom en snar framtid kan utveckla för Linux och andra operativsystem fast det sker i Visual Basic.

Grundidén med boken är att en modern student inte sträckläser en programmeringsbok. Det viktiga är att begrepp tas upp och förklaras i ett kort och lättöverskådligt sammanhang. Stor vikt har därför lagts vid en detaljerad innehållsförteckning och ett omfattande register som skall göra boken lämplig även som en snabbreferens. Olika lösningar presenteras med konkreta exempel och till boken ?nns cirka 150 programexempel som kan laddas ned från bokens hemsida.

Boken vänder sig till en bred läsarkrets. De första kapitlen berör utvecklingsmiljön och grunderna i programmering. Därefter tar boken upp några exempel på vanliga problem och lösningar som bidrar till tilltalande applikationer. Senare kapitel berör objektorientering, arv och trådning. Nyheter som webservices och ADO .NET behandlas även de med konkreta exempel. Med hjälp av exemplen skall boken fungera som en referens för Visual Basic 6.0 programmeraren som behöver gå över till Visual Basic .NET samtidigt som boken kan läsas vid grundkurser i programmering.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2003.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng