Hitta e-boken

Design och produktutveckling

Design och produktutveckling
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144065620
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Denna bok är en introduktion till design- och produktutvecklingsmetodiken. Syftet är emellertid inte att redovisa ett antal metoder i detalj, utan att försöka klargöra några begrepp med giltighet för teori- och metodfrågorna inom design och produktutveckling, samt att visa på det som dessa verksamheter har gemensamt med forskning.

Kunskapsbildningen inom design och produktutveckling förutsätter en växelverkan mellan teori och praktik. Ett viktigt mål för det teoretiska arbetet på detta område är därför att utveckla den begreppsapparat som används av både dess praktiker och teoretiker, dels när de arbetar med verksamhetens praktiska sida, dels när de talar och skriver om verksamhetens villkor. Därför har begreppsfrågorna ställts i centrum.

Villkoren för design och produktutveckling bestäms också av att man oftast arbetar i projekt, i grupper av aktörer med olika men kompletterande kompetenser. Frågorna om koordination, samordning och kommunikation inom en projektorganisation för ett design- eller produktutvecklingsprojekt har därför fått en central roll.

Boken är främst tänkt för doktorander och juniorforskare inom ämnen där design och produktutveckling är av betydelse, men bör också vara av intresse för teoretiskt intresserade praktiker inom dessa områden.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 1995.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng