Hitta e-boken

Logistik och IT

Logistik och IT
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144064721
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I boken Logistik & IT beskrivs vilka möjligheter användningen av IT skapar inom logistikens olika delar. Kombinationen av logistik och IT är speciellt intressant med tanke på att IT kan hjälpa företagen att uppnå de grundläggande logistikkraven på att information måste vara tillgänglig, korrekt och komma fram i rätt tid. IT kan också stödja företagen i sin ständiga jakt på lägre kostnader, kortare ledtider, högre tillgänglighet och mindre lager.

Peter Fredholm går igenom aktuella system för användning av IT inom logistiken och ger exempel på vilka funktioner ett system bör innehålla. Han redogör även för metoder som e-handel, webbtjänster och streckkoder samt ger en beskrivning av hur IT kan stödja företagen genom logistikprocessens olika delar. I boken presenteras en mall för hur investeringar kan beräknas och följas upp samt en genomgång av kraven på säkerhet och juridisk acceptans. Slutligen ges en inblick i hur lösningar som intelligenta transportsystem (ITS) och RFID kan komma att påverka logistiken de närmaste åren.

Logistik & IT är skriven för verksamhetsansvariga på olika nivåer som vill få kunskap om och inspiration till nya användningsområden av IT inom logistiken. Den passar även utmärkt som kurslitteratur till kurser inom tekniska och ekonomiska ämnen vid högskola och universitet.


E-boken baseras på den tryckta utgåvan från 2006.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng