Hitta e-boken

Kollektiv kompetens

Kollektiv kompetens
Studentlitteratur AB,
914405050X
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Boken beskriver ett område som är relativt outvecklat i dagens organisationer. Kollektiv kompetens är det område som har den största potentialen för att få personalen att trivas och samtidigt utföra ett gott arbete tillsammans. Kollektiv kompetens kan beskrivas som hur vi interagerar, samverkar och kommunicerar med varandra och vad resultatet av det blir. Boken belyser genom en rad exempel från olika branscher och miljöer (t.ex. administration, industri, räddningstjänst, ledning, segling och teater) hur man förstår, bygger upp och bibehåller en kollektiv kompetens i en arbetsgrupp eller i en organisation.

Organisatoriska fenomen som projekt, nätverk, teamwork, lärande och överföring av kompetens beskrivs utförligt genom exempel från de praktiska miljöer som lyfts fram. Boken skapar en förståelse för hur vi kan samverka på arbetsplatser och hur vi kan organisera gemensamt arbete på ett sätt som leder till effektivitet och trivsel.

I boken beskrivs ingående de processer som är viktiga för att bygga upp kollektiv kompetens och här förmedlas också hur man aktivt kan arbeta med dessa processer och organisera arbetet för att åstadkomma kollektiv kompetens.

Kollektiv kompetens vänder sig till forskare och studenter inom organisation och andra samhällsvetenskapliga ämnesområden. Den är även intressant för praktiker, som chefer på olika nivåer, personalansvariga och andra som arbetar med organisations- och verksamhetsutveckling.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng