Hitta e-boken

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn: en psykologisk modell

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn: en psykologisk modell
Studentlitteratur AB,
Fakta
9144025017
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn - en psykologisk modell grundar sig på Binnie Kristal-Anderssons mångåriga erfarenhet av arbete både med frivilliga invandrare och med människor som tvingats fly på grund av förtryck, förföljelse och tortyr, folkresningar och krig.

Boken bygger på Kristal-Anderssons doktorsavhandling. Den beskriver en specifik psykologisk modell och hur den referensram som är förenad med den kan tillämpas i terapi och stödarbete med individer (vuxna, barn, tonåringar), familjer och grupper, samt ett årslångt utbildningsprogram baserat på referensramen. Kristal-Andersson konstruerade referensramen för att undersöka hur förändringar av flyktingens/invandrarens yttre situation kan orsaka inre psykologiska förändringar.

Att förstå flyktingar, invandrare och deras barn riktar sig till alla som arbetar med dessa grupper eller har med dem att göra. Den ägnar särskild uppmärksamhet åt traumatiserade/torterade flyktingar.

Boken utgör också en grund för utbildning och kurser, inte bara för psykoterapeuter och psykologer, socialarbetare och medicinsk personal, utan även för lärare, jurister och andra som vill fördjupa sin förståelse inom detta speciella område.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng