Hitta e-boken

Ta makten över ditt liv

Ta makten över ditt liv
Bokförlaget Forum,
Fakta
9143511651
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)

Aldrig har det varit enklare att förändra sitt liv!

Madeleine Åsbrink har skrivit en betydelsefull självhjälpsbok. Konkret, med tydliga exempel och övningar hjälper hon läsaren att vidga perspektiven, se saker i sitt sammanhang och ta klivet mot att leva ett sant liv.

Om du vaknade en morgon och allt i ditt liv var exakt så som du önskade, hur skulle det då se ut? Bortom rädslor, ytliga begär och tillfällig njutning?
Den här boken visar hur man når dit. I sju enkla, pedagogiska steg får du lära dig hur du hittar din inre röst, att lita på den och bejaka den. Boken är också ett uppmuntrade stöd, en inspiratör som hjälper dig att orka genomföra beslutet, oavsett hur omgivningen reagerar. Eller som författaren skriver: Om du följer den inre rösten kommer du själv att bli friskare och känna mer harmoni och inre tillfredsställelse, och då är det lättare att vara både vänligare och kärleksfullare mot andra. Låter inte det som ett drömliv?
Missnöje kan se ut på många olika sätt. Det kan vara allt från frustration på jobbet, till en dålig kärleksrelation, till en önskan om att lära sig dreja. Ett ständigt molande i magen eller återkommande tankar om livet verkligen är som det ska, är tecken på att den sanna viljan inte är kapten på din båt. Det kan vara rädslan som gjort intrång och förpassat hjärtats röst till passagerarplatsen. Madeleine Åsbrink har här åstadkommit en utmanande och lättföljd väg till självförverkligande.
Först måste du ta reda på hur din sanna röst låter, och sortera bort alla falska. Därefter behöver du fråga dig om det är mödan värt. Efter det gör du en färdplan och ger dig av. Du reviderar färdplanen ett par gånger under färden. Du vet sällan exakt var du hamnar, men när du väl är framme behöver du inte tveka, för det känns i hela kroppen!

Madeleine Åsbrink är född 1966 och uppvuxen i Åhus i Skåne. Numera bor hon tillsammans med man, två barn och hund i Vaxholm. Hon arbetar som terapeut, kursledare, föreläsare och qigongledare. År 2008 kom hennes första bok, Nystart i livet - Hitta tillbaka till livsglädje efter utbrändhet.

 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng