Hitta e-boken

Kärlek i cancerns tid

Kärlek i cancerns tid
Wahlström & Widstrand,
9143510183
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)

Den 2 augusti 2006 står Anders Sundin helt plötsligt ensam med sin sexårige son. Anders har förlorat sin livskamrat och stora kärlek Karin, deras son har förlorat sin mamma. På sju månader förändrades allt.

Kärlek i cancerns tid är Anders Sundins kärleksförklaring till Karin - hon som hade en sådan aptit på livet, som inspirerade människorna omkring sig, som hade en sådan passion för böcker - som dör endast 38 år gammal.

Detta är en berättelse som självklart och skoningslöst går rakt in i hjärtat på läsaren. Med kärleksfull värme berättar Anders om den lyckliga tid de fick tillsammans. När de träffas som unga, hur Anders får kämpa för att få Karin och hur så småningom en stark kärlek växer fram emellan dem. De börjar förverkliga sina gemensamma drömmar om framtiden, flyttar hem till Gävle, börjar bygga ett eget hus och Karin får ett drömjobb som butikschef på Akademibokhandeln. Och plötsligt rasar allt samman när Karin blir sjuk. Karins dödskamp och död, begravningen och tiden efter är stark och gripande i sin kontrast till den lyckliga tiden och Anders Sundin skildrar sin smärta utan omsvep.

Detta är inte i första hand en berättelse om cancer utan en ovanligt stark kärlekshistoria. Det är också ett vackert porträtt och ett alltför sorgligt farväl av en kraftfull och spännande kvinna, älskad och saknad.

 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng