Hitta e-boken

Vill du ha barn med mig?

Vill du ha barn med mig?
Bokförlaget Forum,
Romaner
9137140159
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Åsa Jinder är en av Sveriges mest populära artister och dessutom författare. Efter tolv års frånvaro från den litterära scenen slog hon 2008 in på ett nytt spår. Vill du har barn med mig? är en relationsroman om det ofta tabubelagda ämnet barnlöshet, en gripande historia skriven med humor, djup och värme.
Nora är programpresentatör på en stor kommersiell tv-kanal. Hon lever ett typiskt singelliv som mest går ut på att jobba, träna och festa. Visst längtar hon efter den stora kärleken, men hur lätt är det att hitta honom i Stockholmsvimlet?
En kväll blir Nora hopplöst berusad på en kändisfest på Café Opera och hon tar sin tillflykt till Kungsträdgården för att undvika skandal. Ensam, förvirrad och ledsen räddas hon av en ung man som sätter henne i en taxi och följer henne hem. Han bär henne in i lägenheten, tar av henne de smutsiga kläderna och bäddar ner henne i sängen.
Morgonen därpå är Nora så skamsen att hon knappt kan tala med honom. Men de träffas på nytt och snart är de handlöst förälskade. De flyttar ihop och efter bara ett halvår säger Joakim de magiska orden: Vill du ha barn med mig?
Nora är i sjunde himlen. Joakim är snygg, smart och rolig, och trots att Nora inte längtat efter barn tidigare känns det plötsligt alldeles självklart. Varför ska de vänta? De älskar ju varandra!
Men deras gemensamma beslut blir början på en lång och smärtsam resa. Det var inte så lätt som de hade trott att få barn och snart befinner sig Nora och Joakim i en karusell av hormonbehandlingar och provrörsbefruktningar. Nora blir allt mer besatt av tanken på barn samtidigt som plågsamma minnen från barndomen väcks till liv. Förhållandet sätts på hårda prov och frågan är om det kan överleva …
Vill du ha barn med mig? är en samtidsroman med hög identifikationsfaktor. Den handlar om kärlek, vänskap och den allt uppslukande längtan efter barn. På samma sätt som Kajsa Ingemarsson och Marian Keyes lyckas Åsa Jinder fånga upp den dramatik som finns i vardagen och skriva underhållande om allvarliga ämnen.

Åsa Jinder är riksspelmannen som gav nyckelharpan ett ansikte, älskad textförfattare och kompositör samt författare till tre böcker. Hennes första diktsamling Min blåaste tröja kom ut 1978 på eget förlag, 1990 kom den kritikerrosade lyriksamlingen Bli min mamma igen och 1996 var det dags för romandebuten Kärlek- -störst av allt, smärtsammast.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng