Hitta e-boken

Kärlekens energi

Kärlekens energi
Bokförlaget Forum,
Fakta
9137138839
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Lär dig att ge och ta emot kärlekens positiva kraft!

Efter succéboken Energitjuvar tar sig Ingalill Roos an ett ämne som berör oss alla - kärlekens energi. Den här gången handlar det alltså inte om hur vi blir dränerade på energi, utan tvärtom om hur vi växer och utvecklas som människor när vi får uppleva kärlekens positiva kraft.
Om man skrapar på ytan är vi alla ganska lika inunder, oavsett vilken bakgrund vi har. Vi längtar efter kärlek, närhet och omsorg, och vi vill bli accepterade för den vi innerst inne är. När vi möter människor som ser vår personlighet och våra förmågor fylls vi av kraft och livsglädje - vi upplever helt enkelt kärlekens energi.
För att kunna ge och ta emot denna kraft måste vi lära oss mer om oss själva. Se vilka vi är, våra behov och vår historia. Vi formas alla av vårt förflutna och våra familjemönster. Vissa delar har varit bra och andra mindre bra. Tyvärr har vi en tendens att upprepa även sådana mönster som vi starkt ogillade hos våra föräldrar. I sin nya bok belyser Ingalill Roos detta upprepningsfenomen och ger förslag på hur man kan bryta trenden.
Kärlekens energi handlar mycket om vikten av att lära känna oss själva på djupet. Först då kan vi avgöra vilka människor vi mår bra av att träffa och vilka saker som ger oss äkta glädje. Vi bör ställa olika frågor till oss själva. Är jag den person jag vill vara? När gör jag något gott för mig själv? Vad ger mig kraft och inspiration? Vad brinner jag för? Ingalill Roos visar hur viktigt det är att bejaka det som ger oss lust. Att hitta utlopp för vår skaparglädje och prioritera våra intressen.
Genom fallbeskrivningar tydliggör Ingalill Roos hinder på vägen mot goda relationer, men hon ger också handfasta råd som hjälper oss att leva rikare och mer kärleksfulla liv. Kärlekens energi är ett givet val för alla som har rensat ut energitjuvarna i sitt liv och vill gå vidare med sin personliga utveckling.

Ingalill Roosär socionom och samtalsterapeut.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng