Hitta e-boken

Konsten att hålla ihop: En handbok i kärlek

Konsten att hålla ihop: En handbok i kärlek
Bokförlaget Forum,
Fakta
9137138804
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Skilsmässa? Läs den här boken först!

"Den här boken funkar att ta till sig. Köp den!"
Föräldrar & Barn

"… att läsa den ger inspiration till att fortsätta arbeta på kärleken."
Nerikes Allehanda

Det var kärlek vid första ögonkastet. Hon förälskade sig i hans trygghet och värme. Han förälskade sig i hennes intensiva och livliga personlighet. Efter en tid är det just detta som blir deras problem. Hon berättar ivrigt och han sitter tyst. Hon tycker att han är tråkig. Han tycker att hon är tjatig. Han tycker att de har för lite sex, hon tycker inte att han ser henne. En dag vill hon skiljas. Han förstår ingenting. Vad var det egentligen som hände?
Vart fjärde äktenskap slutar i skilsmässa. Men det behöver inte bli så! Många gånger handlar det om brist på kommunikation och förmåga att kunna leva sig in i den andres personlighet. Men genom att förstå hur en relation utvecklas kan man ta sig igenom vardagskonflikter innan de blir för stora. Man kan lära sig att gå tillbaka och renovera sitt förhållande och hitta öppningar som leder vidare i positiv riktning.
Boken är något så ovanligt som en handbok i kärlek och beskriver de olika faserna i en relations utveckling. Det är intressant att se att alla går igenom samma faser, även om man ibland tror att man är ensam om sina problem.
Psykolog Lennart Lindgren har arbetat med parrelationer i tjugofem år men aldrig upplevt att det varit hopplöst, i stället finns det alltid möjligheter att ta tag i.
Här ger han, tillsammans med tv-journalisten Malou von Sivers, handfasta råd och redskap som hjälper dig och din partner att ta er igenom era svårigheter och problem. De väl beprövade och spännande samtalsmodellerna kommer att utveckla helt nya sidor i er relation. Det handlar om hur man berättar, lyssnar och grälar. Hur man sätter grälstopp samt hur och när man ska försonas. Det handlar också om att våga tala om sex för att inte känna sig missförstådd eller avvisad.
Ett viktigt avsnitt i boken tar upp hur man bryter den negativa spiralen i ett förhållande. Målet är att uppnå en balans mellan jag, du och vi för att skapa en relation som är så trygg att den tillåter både personlig frihet och stark samhörighet.
Det finns även olika test att göra som hjälper er att se vilka styrkor och svagheter ni har i era personligheter och i er relation.

Den välkända tv-journalisten Malou von Sivers och psykolog Lennart Lindgren, som arbetat med parrelationer i över tjugofem år, har tidigare samarbetat i TV4:s programserie Skilda vägar. Den handlade om skilsmässor och gensvaret från tittarna blev enormt. Men det som människor frågade mest om var hur man håller ihop en relation och det var så idén till den här boken föddes.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng