Hitta e-boken

Någonstans inom oss

Någonstans inom oss
Norstedts,
Romaner
9113042165
E-bok
(finns även som ljudbok)
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
En sen höstkväll står en kvinna ensam på en klippa i Stockholm. Bakom sig har hon äktenskap, framgång och pengar, framför sig ett stup högt nog att krossa den som faller.

Rebecka har bestämt sig, och i samma stund som hon släpper taget skulle historien kunna vara slut. I stället är det först då den börjar, och hon tvingas möta det hon gjort allt för att undvika.

Någonstans inom oss är en roman om liv och död, om försoning med det som varit och om kärlek för den som finner modet att släppa sin älskade fri.

Kajsa Ingemarsson debuterade som romanförfattare 2002 och har sedan dess skrivit flera romaner som både blivit kritikerrosade och haft enorma publikframgångar, bland annat Små citroner gula, Lyckans hjul och Bara vanligt vatten.

Det sägs att livet passerar revy inför döden. En så opassande liknelse. Inför döden finns ingenting att skratta åt och ingen publik som applåderar. I stället är det en trailer för en film du glömt att du sett. Scener som påminner dig om en handling du bara vagt minns. Hur det enda ledde till det andra. Hur ditt liv formats som en lång kedja av länkar. Allt det du trodde var enskilda händelser var i själva verket delar av samma berättelse. Den om dig. Och dem omkring dig.

Ingen revy. Åtminstone inte i mitt fall.

Hur kan perspektivet förändras så fullkomligt, så överväldigande, så fort? När jag stod där - vid världens ände - i strumplästen med handen fortfarande hårt sluten om det rostiga räcket, var jag helt säker. Det är det jag minns allra bäst. Övertygelsen. Och så, i nästa ögonblick, hur den inte längre fanns där.

För i samma sekund som jag släppte taget ändrades allt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng