Hitta e-boken

Älskad (Bok #2 i The Vampire Journals)

Älskad (Bok #2 i The Vampire Journals)
Romaner
1632911094
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Tillsammans ger sig Caitlin och Caleb av för att finna det enda som kan stoppa ett krig mellan människor och vampyrer: det förlorade svärdet, ett föremål från vampyrernas legender som ingen ens vet om det existerar.

 

     Om de skall ha något hopp att finna svärdet så måste de först söka spåren i Caitlins förflutna. Är hon verkligen den utvalda? Jakten inleds med att söka efter Caitlins pappa. Vem var han? Varför övergav han henne? De kommer allt närmare sanningen och chockas av upptäckten om vem hon egentligen är.

 

     Men de är inte ensamma att söka efter det legendariska svärdet. Svarta flodens förbund är också på jakt och ligger tätt i hälarna på Caitlin och Caleb. Ännu värre är att Sam, Caitlins lillebror, även han är besatt av att hitta deras pappa. Sam tvingas upptäcka att han tagit sig vatten över huvudet och han kastats mitt in i ett vampyrkrig. Kommer han att äventyra deras sökande?

 

     Caitlins och Calebs resa för dem förbi mängder av historiska platser – från Hudsondalen, till Salem, till hjärtat av det gamla Boston – fram till den plats där man en gång hängde häxor, på kullen vid Boston Common. Varför är dessa platser så viktiga för vampyrerna? Och vad har de för samband med Caitlins anor, och med den hon håller på att bli?

 

     Men kanske kommer de inte att klara sitt uppdrag. Caitlins och Calebs kärlek växer. Och deras förbjudna romans kan förstöra allt som de försöker uppnå…

 

    ”ÄLSKAD är andra delen av serien och lika lysande som den första (OMVÄND), fullpackad med action, romantik, äventyr och spänning. Boken är en utmärkt fortsättning på serien och får dig att längta efter mer från Morgan Rice. Om du älskade första delen, se till att lägga vantarna på den här och bli förälskad på nytt! Boken kan läsas som en fortsättning, men Rice skriver på ett sätt som gör att du inte behöver ha läst den första för att njuta av den här fantastiska delen.”

--Vampirebooksite.com

 

”EN VAMPYRS DAGBOK är en serie med utsökt intrig, och särskilt den andra delen, ÄLSKAD, är den typ av bok som är svår att lägga ifrån sig på kvällen. Slutet är en verklig rysare som ger lust att köpa nästa del, bara för att se vad som händer. Den här delen var som synes ett stort steg framåt för serien och får högsta betyg.”

--Dallas Examiner

 

”I ÄLSKAD, visar sig Morgan Rice återigen som en extremt talangfull berättare… Det mest underhållande med ÄLSKAD är alla historiska referenser. När en bok innehåller verkliga historiska sammanhang på det här sättet så blir man alltid mer fascinerad av vad som händer med huvudpersonerna.”

--The Romance Reviews
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng