Hitta e-boken

Omvänd (bok #1 in The Vampire Journals)

Omvänd (bok #1 in The Vampire Journals)
Romaner
1632910152
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
”OMVÄND är en bok som konkurrerar med TWILIGHT och VAMPIRE DIARIES, och den kommer att få dig att vilja fortsätta läsa fram till sista sidan! Om du tycker om äventyr, kärlek och vampyrer är detta boken för dig!”
--Vampirebooksite.com

OMVÄND är bok #1 i den Bästsäljande serien The Vampire Journals, som fram tills nu innefattar elva böcker (fler är på väg).

I OMVÄND (bok #1 i The Vampire Journals), 18-åriga Caitlin Paine rycks upp från den idylliska förorten och tvingas börja om på en ny tuff, farlig skola i New Yorks innerstad, när hennes mamma flyttar, igen. Den enda ljuspunkten I tillvaron är Jonah, en ny klasskamrat som tycker om henne på en gång.

Men innan deras kärlek har en chans att blomma ut, börjar Caitlin att förändras. Hon utvecklar en övermänsklig styrka, ljuskänslighet, ett begär efter blod – av känslor hon inte förstår. Hon letar efter svar på vad som håller på att hända henne, och hennes sug för henne till fel plats vid fel tidpunkt. Hon finner en gömd värld, precis under hennes fötter, som frodades I New York. Hon hamnar mitt emellan två klaner, mitt i ett vampyrkrig.

Det är i den här stunden som Caitlin träffar Caleb, en mystisk och mäktig vampyr som radar henne från de mörka krafterna. Han behöver hennes hjälp med att hitta det förlorade svärdet. Och hon behöver honom för att hitta svar, och för skydd. Tillsammans, kommer de att hitta svaret på den avgörande frågan: vem var hennes biologiska far?

Men Caitlin har svårt att välja mellan två män när något annat vaknar mellan dem: en förbjuden kärlek. En kärlek mellan raser som riskerar bådas liv, och kommer att tvinga dem att besluta sig för om det är värt att riskera att förlora allt för kärleken …

”OMVÄND är en idealisk berättelse för unga läsare. Morgan Rice har gjort ett bra jobb med att hitta en intressant vändning på vad som kunde ha varit en vanlig vampyrsaga. Uppfriskande och unik, TURNED har de klassiska ingredienserna som hos de flesta paranormala historien för unga läsare. Bok #1 i Vampire Journals serien fokuserar på en flicka … en extraordinär flicka! TURNED är lättläst men har ett väldigt högt tempo … Rekommenderas till de som tycker om att läsa härliga paranormala kärlekshistorier. Innehåller en del våldsscener.”
--The Romance Reviews

”OMVÄND tog ett fast grepp om mig från första början och släppte inte … Denna berättelse är ett fantastiskt äventyr som berättas i rask takt med massor av action från första början. Det finns inte en tråkig stund. Morgan Rice har gjort ett fantastiskt jobb med att få med sig läsaren. Hon gjorde det också enkelt att heja på Caitlin och få en att desperat vilja se henne lyckas i sin jakt på sanningen … Jag ser fram emot del två i serien.”
--Paranormal Romance Guild

”OMVÄND är tilltalande, enkel, mörk läsning som du kan läsa mellan andraböcker, då den är så kort … Du kommer att bli underhållen!”
--books-forlife.blogspot.com
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng