Hitta e-boken

VEM TROR DU ATT DU ÄR?

VEM TROR DU ATT DU ÄR?
Vulkan Bokförlag,
Romaner
9198158856
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Satir är inte alltid så lätt att uppfatta som satir ens en gång. En intendent på ett museum intill Observatorielunden skulle till exempel antagligen bli upprörd över de inexakta personbeskrivningarna i den här lilla skriften. Kanske skulle en och annan pekpinne komma fram. Satir... nej, den är inte alltid så lätt att förstå för personer med en begränsad utsikt, som till exempel den intill Observatorielunden. Men alla likheter mellan figurerna i berättelsen och de som finns i verkligheten är endast tillfälliga, trots att en och annan figur i verkligheten kan likna rena satirer.

Detta är den nakna sanningen, vilket i sig kan låta motsägelsefullt. Självklart ställer ni er den uppenbart berättigade frågan: Har allt det här verkligen hänt? Ljuger han? Lägger han till? Drar han ifrån? Hittar han rent av på? Det är inte en fråga utan fem - men vad gör det! Det är inte alltid så lätt med matematiken heller. Om han hittar på så ljuger han. Om han ljuger försöker han ge sig ut för att vara nåt han inte är. Det får han inte! Det är inte tillåtet! Nästa fråga ni ställer blir sålunda: Sätter han sig på höga hästar? Tror han att han är nåt? Jag svarar er uppriktigt på alla era frågor: Ja, alltihop har hänt – det är dagens sanning! Vad värre är: Jag tror verkligen att jag är nåt! Sug på den ni, kära läsare, som på en sur pint lager...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng