Hitta e-boken

Från sömnlös till utsövd: Sex veckor till bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet

Från sömnlös till utsövd: Sex veckor till bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet
Psykab,
Mat & Hälsa
9197795305
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Är det möjligt att du kan bli kvitt dina sömnproblem på mindre än sex veckor … helt utan mediciner … oavsett hur länge du har haft dina besvär och hur allvarliga de är … även om du har provat mängder av andra metoder?

Svaret är ja. I boken Från sömnlös till utsövd får du följa ett effektivt behandlingsprogram för sömnproblem framtagen av en läkare och en psykolog med stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter.

Programmet vänder sig till dig som lider av så kallad insomni, vilket innebär svårigheter att somna, nattliga eller för tidiga uppvaknanden eller en känsla av att inte bli utsövd. Steg för steg får du veta hur du snabbt och enkelt kommer till rätta med de här problemen.

Författarna har själva varit med och utvecklat metoden i ett forskningsprojekt i samarbete med Karolinska institutet. Programmet är uppbyggt av de psykologiska komponenter som enligt mångårig forskning har visat sig ha störst effekt på sömnproblem.

Metoden består av sex olika avsnitt och du går igenom ett avsnitt per vecka. I slutet av varje vecka får du ett antal uppgifter att arbeta med den kommande veckan. På så sätt behöver du aldrig fundera på vad och när du ska göra något. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna.

När du köper boken får du tillgång till en speciellt framtagen programvara som enkelt räknar ut när du ska gå och lägga dig och när du ska gå upp för att få en optimal sömn. Programmet utgår från ditt eget sömnmönster och gör därför att upplägget blir personligt anpassat efter just dig. Du kan installera programvaran oavsett om du använder PC eller Macintosh, Windows eller Linux.

En motsvarande behandling hos en terapeut skulle kosta omkring 10 000 kronor. I Från sömnlös till utsövd får du ta del av samma tekniker till en bråkdel av priset. Påbörjar du programmet redan i dag kan dina sömnproblem vara ett minne blott redan inom sex veckor.

Denna e-bok är utskriftsbar.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng