Hitta e-boken

Hedersmord

Hedersmord
Nordin Agency,
Deckare
9197433187
E-bok
(finns även som ljudbok)
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
En strålande vacker junimorgon går en känd åklagare ut från sin villa och möter döden, brutalt avrättad av en kallblodig mördare. Utan vetskap om vad som inträffat reser samtidigt kommissarie Sten Wall till Bornholm för att som vanligt fira semester på den danska sagon. Wall räknar med ett par sköna, rofyllda veckor, men någon kommer efter honom. Någon som har mördat – och som tänker göra det igen.

HEDERSMORD är en lika spännande som roande deckare, med många överraskningar på vägen till en rafflande upplösningen.

”Björn Hellberg är outstanding bland svenska deckarförfattare.” Jonas Bladh, Sundsvalls
Tidning

”Han är en bra berättare, och det är med värme och kärlek han berättar om småstadslivet och dess människor. Dessutom har Hellberg humor.” Elisabeth Nordberg, Arbetet

”Den är helt enkelt anmärkningsvärt bra med en finurlig uppläggning.” Kerstin Larsson, Nerikes Allehanda

”Jag betvivlar att någon av de svenska deckarförfattarna i år kommer att ge mig så mycket kultiverat och avslappnande nöje som Björn Hellberg gör med ’Hedersmord’.” Jean Bolinder, Skånska Dagbladet

BJÖRN HELLBERG har erövrat en storpublik med sina Sten Wall-deckare. ”Hedersmord” är den nionde fristående boken i serien. 1998 kom Hellberg också ut med den högdramatiska romanen ”Förhäxad”.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng