Hitta e-boken

Göteborg är alltid någon annanstans

Göteborg är alltid någon annanstans
Miders Förlag,
Romaner
9187576058
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det börjar ganska bra. Sid och Jessica lever ett stilla liv i Göteborg. De har köksstolar, köksbord, ett vardagsrum, en stor säng och de har sylt och ost på sina smörgåsar. Räcker inte det? Vad mer ska till för att överleva en kärleksrelation?

Sid befinner sig inte längre i Las Vegas, Bangkok eller Paris. Nej, andra delen av Siddhartha Sebastian Larssons romantrilogi utspelar sig enbart i Sverige. Det är en studie i socialrealism, som ställer obekväma, men nödvändiga existentiella frågor.

Drivkraften att lyckas från första boken är utbytt mot tarvliga försök att sälja prylar på nätet, Buddha  är utbytt mot ett Gudssökande, och pokerspelandet utbytt mot roulett. Denna fristående uppföljare till Buddha i Las Vegas uttrycker en stark längtan efter kärlek, barn och tillhörighet.

"Siddharta Sebastian Larsson fångar in så mycket vardag, problematik och tankar hos den unga generation han skriver om. De populärkulturella referenserna är otaliga, igenkänningsfaktorn hög. Språket är vackert och poetiskt, ibland med lundellskt långa passager utan punkt."
- Linn Svalö, Helsingborgs Dagblad

"Väntan på Godot i diskbänksrealismens tecken." - Tidningen Kulturen

 "En läsvärd kärleks- och samtidshistoria" - Kvällsposten, Jonas Bergh

"Texten fångar västerlandets vitt spridda rotlöshet och oförmåga att engagera sig... oförsonlig samtidsblues med träffsäkerhet och absurd humor." - Tidningen Kulturen

"Bara så märkvärdig som den behöver vara" - Sydsvenskan, Maria Kuchen
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng