Hitta e-boken

Äventyret på väg mot 48. En berättelse om kreativitet och att vara mitt i livet

Äventyret på väg mot 48. En berättelse om kreativitet och att vara mitt i livet
Frank förlag,
9187433257
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
"Du ska just läsa min bok Äventyret på väg mot 48.När jag skriver så vill jag ha kul. Samtidigt gillar jag inte att bada i ord och långa beskrivningar.  Därför är det här en kort bok. Om du vill ha ingående detaljer om hela mitt liv - som vad jag åt till frukost igår eller vem jag var tillsammans med i högstadiet eller om vem som sa vad och när och hur det blev då. Då är detta alltså inte något att läsa.Boken handlar om de äventyr som jag har samlat på mig under åren på väg mot 48 och funderingar kring vad som händer nu så här mitt i livet.  Är det strategibyte som gäller för mitt sätt att vara eller ska jag fortsätta på den inslagna vägen?  Vilken är min identitet och mina mål egentligen?
Ett annat sätt att beskriva boken skulle kunna vara att säga att den handlar om vad garn, konsultarbete och rester av ett krig har gemensamt. Hur man kan roa sig med långtråkiga utflykter tillsammans med asfalt och bångstyriga spagettitavlor. Hur min kropp inte står ut med för mycket pastellfärgad harmoni och hur mina läskiga dödentankar ser ut nu när del av det jag har upplevt faktiskt börjar räknas som historia.  
Det handlar om mig, men jag hoppas att den kan inspirera till tankar om det som är du."
 
Åsa Suomalainen

ÅSA SUOMALAINEN har skrivit en rolig, inspirerande och insiktsfull bok om hennes år som 47+. Det handlar om varför hon ser så många gråhåriga kvinnor; om varför alla kontor är så vita och om långtråkighet tillsammans med asfalt på Österlen. Hon berättar också om flyktvägar, Kum Kum-personligheter och Döden. Det handlar även om Både-och-känslor och jobbidentitet och mycket annat.
Följ med på en resa i "Äventyret på väg mot 48".

Åsa Suomalainen (född 1966) är konsult på ett it-företag. Hon är utbildad civilekonom och har tidigare arbetat bland annat som affärsområdeschef, försäljningschef och projektledare. Hon bor i Nacka med man och två barn. Hon har också under flera år på heltid gått konstskola med inriktning mot måleri. "Äventyret på väg mot 48. En berättelse om kreativitet och att vara mitt i livet" är hennes debutbok.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng