Hitta e-boken

Sandra och Maskrosbollen

Sandra och Maskrosbollen
Posiphone,
Barn & Ungdom
9187401169
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Aldrig ens när jag var liten har jag längtat efter julen så mycket som den här hösten. Vildros var frisk från de skador hon fick i stormen, men mitt knä var det inte. Till slut fick jag gipsas och fick inte rida på sex veckor! Men doktorn sa att jag skulle bli frisk till julen och jag fick också ett spännande kuvert i julklapp av Maskrosbollen. Kanske var det så att Träddamen hörde mina önskningar?

Här är en recension, läs fler på författarens hemsida: www.heddibockman.com

Elisabeth Frank, BTJ 2001:

Femtonåriga Sandra har förmånen att utöver den egna ponnyn få tävla med den mer rutinerade ponnyn Prinsen vars ägare också är föremål för hennes kärlek. En knäskada tvingar Sandra att avstå från ridning och kanske ska någon annan ta över Prinsen? När Emmelie dyker upp möter Sandra en annan och mörkare sida av tonårsliv. Emmelies föräldrar har separerat och hon bor hos sin mamma vars omsorgsförmåga brister. Emmelie drabbas av ätstörningar och hennes problem blir också Sandras. Sammantaget kan det tyckas att dessa ingredienser skulle kunna bli en präktig häst- och tonårssåpa men så är nu inte fallet. Författaren undviker såpans triviala fallgropar och hon tycks ha en god inblick i såväl häst- som tonårsvärlden vilket gör att berättelsen känns både trovärdig och levande. Att denna sjunde bok i serien om Sandra dessutom är spännande och välskriven gör inte saken sämre. Bra betyg alltså, vilket inte är helt vanligt i denna genre.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng