Hitta e-boken

Inte närmare än så

Inte närmare än så
Lindelöws Bokförlag,
Romaner
9187291037
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Den unga kvinnan Emma åker tillbaka till sin hemstad för att träffa sin mor. Minnen från uppväxten kommer till henne. En omvälvande händelse på högstadiet var när Katja kom ny till klassen. Hon kommer som fosterbarn till staden och flyttar in i trappuppgången bredvid Emma.

Jenny Tedjeza är född 1976 och bosatt i Göteborg. Hon har tidigare medverkat i antologin Lyckliga slut (Ordfront 2007). Inte närmare än så är Jenny Tedjezas romandebut. Så här säger Jenny Tedjeza själv om sitt skrivande: "Texterna och läsandet har istället varit det som har fört mig in i denna världen. In i samhället och gemenskapen. Böckerna ger mening och perspektiv till min stund på jorden. Den som läser är aldrig riktigt ensam. Inte ens under tonåren när hela livet känns som ett misstag och en omöjlighet och klasskompisarna skrattar åt enstöringens författardrömmar."

"Pappans misslyckande med att behålla en nära relation till Emma efter flytten beskrivs genom deras tafatta möten, där dottern framstår som nästan lika bortvald och oälskad som modern ... Emmas och Katjas vänskap beskrivs med en avskalad och vardagsnära prosa, som visar hur de båda finner styrka hos varandra, trots deras inbördes olikheter." Paulina Helgeson, Svenska Dagbladet 
"Tedjeza tar berättelsen på allvar, och hon berättar den som om vi aldrig har hört den förut. Det är imponerande." Marie Pettersson, Helsingborgs Dagblad
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng