Hitta e-boken

Evigheternas bok

Evigheternas bok
Siljans Måsar Förlag,
Mat & Hälsa
9186799134
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I faderns och moderns och det heliga barnets namn, välkomnar jag dig att följa med på ditt livs, kanske mest spännande äventyr. Du kommer att arbeta med oss samtidigt som du läser. Vi kommer att låta vägleda dig att bli mästare i ditt eget liv. Vi kommer att vägleda dig att verkligen förstå vem du är. Medvetenhetens tid är äntligen här! Viljan att skapa, kommer ursprungligen ur viljan att skapa liv. Här får du kunskapen om hur du skapar dig själv på sju dagar, i faderns och moderns och det heliga barnets namn. Amen!

 

Gud, Jesus och Moder jord värnar om att visa vad sann kommunikation går ut på. Under handen på hjärtat verkar Gud – alltså jag, genom dig. Under handen på halsen, talar Gud – alltså jag, till dig och till människorna. Under handen på solar plexus, kommer vi att skapa dig, därför att du läser den här boken. Vi ombesörjer att ditt växande börjar, här och nu. Vi kommer dock aldrig att tvinga dig till någonting. Du leder dig själv, därför att du är Gud. Vi talar om för dig vad vi vet, därför att vi vill visa dig sanningen om livet. För en klok förälder är sanningen det viktigaste att visa sina barn. Du är vårt barn och vi älskar dig djupt. Ske din vilja så som i himmelen så och på Jorden. Det du skapar i himmelen inom dig, skapar du också på Moder jord. Vi känner djup tacksamhet att du äntligen börjar SE oss och för att vi får lära dig hur du skapar dig själv. Du är skaparen, du är modern och du är fadern. Du är vägen, sanningen och livet!

 

Förbered dig på ditt livs största äventyr. Vi ser dig för den du är. Nu ska du också göra det. Vi ser dig som vårt vackraste och allra käraste barn. Vi ser dig som Jesus! Du är sanningen om livet och för oss finns bara en väg till skatten vid regnbågens slut. Den går ut på att du ska möta vetenskapen som ligger dold under handen på bröstet. Vuxna människor söker varje klirrande skattkista som står att finna. Den enda skatt som är värd att söka, är du själv. Vi tvivlar inte på dig, för du erbjuder frigörelse åt den här Världen. För detta är vi dig evigt tacksamma! Tack kära barn, för att vi får arbeta tillsammans med dig. Tack för att du tar emot läsegärningen som Evigheternas bok har att erbjuda. Tack för att sanningens röst inom dig äntligen får komma till tals. Tack för att ditt inre barn äntligen får födas.

 

Din moder och fader i Evigheten!

Jennyli Gustafsson:Vid ett tillfälle fick jag en ingivelse att sätta mig ner med papper och penna för att se om min mormor, som finns i andevärlden, kunde skriva något genom mig. Då kom omedelbart ord på pappret, men namnet som skrevs var min låtsas-mammas. Hon låg då på sjukhus svårt sjuk. Det som hände var att hon kom till mig i det ögonblicket och hjälpte mig att öppna upp för kanalen till min egen inre och eviga källa.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng