Hitta e-boken

Red mitt ocensurerade liv

Red mitt ocensurerade liv
BTM Books,
9186527088
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I nästan fyrtio år har Sammy Hagar varit en frontfigur inom rockmusiken. Från att han slog igenom med bandet Montrose, till den multiplatinasäljande solokarriären och sen vidare som frontman i ett världens största rockband – Van Halen.

Sammys kraftfulla och oförglömlig röst har angett tonen för rockklassiker så som ”I Can’t Drive 55”, ”Right Now” och ”Why can’t this be love”.
I Red berättar Sammy historien om åren inom rock’n’rollens skandalösa värld. Först som framgångsrik soloartist, ett förspel till hans beryktade årtionde som frontman för Van Halen.

Boken Red är fylld med berättelser från hans tid med bandet, där Sammy inte döljer något för läsaren. Här får man följa med på turnéerna, in bakom scenen och ta del av hans kluvna vänskap med grundaren Eddie, som ledde till hans kontroversiella och mycket omdiskuterade avhopp från bandet.

Efter Van Halen ändrade Sammy inriktning igen och kastade sig huvudstupa in i tequilabranschen och skapade det nu väldigt framgångsrika märket Cabo Wabo.

Och hela tiden fortsatte han att turnera världen runt med sina band Waboritas och Chickenfoot, för att så småningom återförenas med Van Halen för en turné som blev kassasuccé, men samtidigt också en personlig katastrof.

Från ett fattigt liv som hemlös till att bli en av världens största rockstjärnor – Sammy gömmer ingenting, allra minst sig själv. Detta är en berättelse från en person som suttit decennier i första vagnen i en karriär som närmast kan beskrivas som en rock’n’rollens bergochdalbana.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng