Hitta e-boken

Vår barnläkarbok

Vår barnläkarbok
Mat & Hälsa
9185565644
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Vad gör jag när bebisen inte vill äta? Vad är tredagarsfeber? Hur tar man bort en fästing? Hur upptäcker man autism? Måste jag vaccinera mitt barn? Hur farliga är studsmattor? Föräldraskapet är fullt av prövningar och allra svårast är det när barnen blir sjuka. Hugo Lagercrantz och Salomon Schulman, två av Sveriges främsta barnläkare, har träffat många oroliga föräldrar genom åren. I Vår barnläkarbok förmedlar de med både humor och värme sina kloka råd till dagens småbarnsföräldrar. Vår barnläkarbok är skriven på ett lättillgängligt språk men vilar på trygg vetenskaplig grund. Över 300 sidor gedigen kunskap ryms i detta nya standardverk inom barnhälsa. Till Vår barnläkarbok kan du återvända gång på gång, under barnets hela uppväxt. Bokens första del behandlar barnets utveckling, från livmodern till puberteten. Fostrets utveckling beskrivs ingående, liksom viktiga milstolpar under uppväxten. Vi får veta hur en barnläkarundersökning går till och om det spelar någon roll om barnet åker framåt eller bakåt i vagnen. Hur skapar man en bra sovritual? Är tv-tittande är skadligt för barn? Del två innehåller ett överskådligt symtomschema, detaljerade sjukdomsbeskrivningar och råd om hur den vuxne ska agera, både vid sjukdomsfall och i förebyggande syfte. Hur gör jag för att lindra spädbarnskolik? Hur botar man borrelia? Och hur får jag mitt barn att ta penicillin? Bokens tredje del beskriver i text och bild hur du ska agera vid akuta tillstånd som skador, olycksfall och förgiftningar. Här finns också en lista över farliga och frätande produkter. I slutet av boken finns ett kapitel om vaccinationer, en uppslagsdel med adresser till föräldrasajter och patientföreningar, ytterligare lästips samt ett innehållsregister. Vår barnläkarbok är rikt illustrerad i färg. Rebecka Lagercrantz har målat akvarellerna och Annika Röhl svarar för de medicinska illustrationerna. En ny heltäckande bibel för dagens småbarnsfamiljer. Över 300 sidor samlad kunskap, skriven av två av Sveriges mest erfarna läkare, med råd och stöd för oroliga föräldrar.
Hugo Lagercrantz är överläkare vid Astrid Lindgrens barnsjukhus,professor vid Karolinska Institutet, och har forskat och skrivit framför allt om stressen att föddas och den nyfödda hjärnan.
Salomon Schulman är barnläkare och barnpsykiater i Lund, känd för sin vassa och humoristiska penna.
Vår Barnläkarbok kan läsas på alla enheter som stödjer Epub-format, alla funktioner stöds dock inte på alla enheter
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng