Hitta e-boken

Bandet

Bandet
Melker Förlag,
Romaner
9176150976
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Underhållningsroman? Ja, boken handlar om den sorts underhållning som popbanden på 60 talet och dansbanden på 70 talet åstadkommit.

Men det är bara en liten bit av sanningen. BANDET berättar om några unga, ambitiösa, självlärda musikers irrfärder i en kallt kommersiell värld. Om deras förhoppningar, deras idoldrömmar, fans och fiender. Om hur det så småningom går upp för dem att de inte räcker till själva. Alltför starka krafter styr den värld de lever i och de managers och impressarier de träffar leker ofta större än de är.

Bandet i BANDET är fiktivt, men de rör sig i en pseudovärld som var verklig för många förhoppningsfulla popgrupper för ett antal år sedan.

Det är en spänningsroman också. En av medlemmarna i bandet dör hastigt i något som verkar vara en olyckshändelse. Till att börja med accepterar man olycksteorin, men sedan kommer det fram saker som får musikerna att tvivla.

Kjell E Genberg kan popvärlden. På 60 talet var han manager och PR man för flera av Sveriges mest kända popband, sådana man hörde på Tio i Topp sedan de gjort "kupper" mot det programmet. I boken BANDET är han inte den som stryker medhårs. De som var med på den tiden kan räkna med att finnas med i BANDET också.

För dem som växte upp med Beatles musik är det här en nostalgisk bok. För dem som är ute och dansar till olika dansorkestrar är BANDET en liten lärobok i hur det kan gå till bakom kulisserna.

Det är alltid vackrast bakom scenen...
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng