Hitta e-boken

Vegetarisk rätt

Vegetarisk rätt
Books on Demand,
Mat & Hälsa
9175699400
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Vegetarisk rätt är en kokbok med lättlagade, välsmakande och nyttiga recept. Som mamma till en flicka med glutenintolerans och omfattande överkänslighet mot födoämnen har det varit en kamp att sätta god och varierad mat på bordet. Under årens lopp har författaren experimenterat, komponerat och modifierat maträtter för att dessa ska passa såväl hennes allergiska dotter som resten av familjen. Recepten innehåller ytterst få halvfabrikat. Socker är bannlyst liksom hela kemikalielådan bestående av glutamat och konstgjorda smak- och färgämnen. Mycket vikt har även lagts på att recepten ska vara lättlagade, smaka gott och se aptitliga ut, ha högt näringsinnehåll och bestå av så få för kroppen onödiga ämnen som möjligt. Catrin Johans är varken kändiskock eller författare utan en helt vanlig mamma. All mat som här presenteras är lagad och fotograferad hemma i familjens kök och utan hjälp av proffsfotografer och matstylister. Vegetarisk rätt vänder sig i första hand till personer med olika allergier. Samtliga recept är baserade på GF/CF/SF, vilket innebär att recepten varken innehåller gluten, soja eller mjölk (dvs. är både laktos- och kaseinfria). Recepten är anpassade för veganer om man i förekommande fall väljer alternativet äggersättning i stället för ägg och agavesirap i stället för honung.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng