Hitta e-boken

Trauma

Trauma
Förlaget Orda,
Deckare
9175539195
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Jag visste inte alls vad det var som låg där, och jag var jätterädd när jag gick ut ur bilen, men jag var tvungen att se efter, och sen… sen såg jag då att det var hon, att det var Jenny, och då... då bara skrek jag.

Sjuttonåriga Jenny Sjöberg försvinner från en fest och hittas två dagar senare död i ett dike.

Enligt polisen tyder hennes skador på att hon har mördats. I bostadsområdet har flera upprörande händelser nyligen inträffat, och många frågar sig nu om det döda fåret i hagen, mopedgängets trakasserier eller blottaren som går omkring i lekparkerna och försöker locka till sig barn kan ha något med hennes död att göra. Genom olika berättarröster och skiftande perspektiv växer bilden av Jenny och hennes tillvaro fram. Kan det vara någon i hennes närmaste omgivning som har dödat henne, eller har hon fallit offer för en okänd förövare?

 

Trauma är en bred och realistisk skildring av människor kan uppleva och påverkas av olyckor, övergrepp, våld och död.

 

Ulla Bolinder har arbetat på reklambyrå, restaurang, sjukhus, arkiv och bokförlag. Hon har skrivit flera romaner och kriminalromaner. I sina böcker tar hon gärna upp samhällsfrågor med betoning på den enskilda individen.

 

                                                                                     

 K Arne Blom, Svenska Deckarakademin:

Jag utläser ur din text och ur dina gestalters sätt att uttrycka sig, ur det de säger, ur det som i deras utsagor speglar deras åsikter och inte minst temperament, vad för slags individer de är. Genom hela din framställningsförmåga, och inte minst ur det dina gestalter yttrar, uppstår en äkta känsla för dem och de blir verkligen hela figurer. I mina ögon är det väldigt goda, ambitiösa, engagerande och medmänskliga berättelser du skapar.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng