Hitta e-boken

Saratoga Högoddsare

Saratoga Högoddsare
Förlaget Orda,
Deckare
9175539187
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
I "Saratoga Högoddsare" åker Charlie Bradshaw till New York för att hjälpa sonen till en gammal flickvän. Sonen har blivit inblandad i narkotikaaffärer och jagas av en samling psykopater.  Charlie använder samma metod som alltid för att lösa problemet. Han irriterar och provocerar tills alla är överens att livet vore lugnare om man likviderade honom.

Stephen Dobyns är poet, roman- och deckareförfattare. Flera av hans romaner, ex vis The two Deaths of Senora Puccini, har blivit film, men han är mest känd för sin deckarserie om anti-hjälten Charlie Bradshaw. När serien börjar är Charlie fortfarande polis och i ständig konflikt med sina chefer, sin fru, sina rika kusiner och med allt som han upplever som auktoritet. Hans hjältar och förebilder är amerikanska outlaws från Jesse James till Dillinger. Han lämnar poliskåren och blir privatdetektiv. En privatdetektiv som med okonventionella metoder lyckas lösa fall där polisen misslyckas. Serien utspelas till stor del i Saratoga som ligger i delstaten New  York, men som lika gärna kunnat legat på en annan planet än New York City. Saratoga är USAs centrum för hästkapplöpningar. Under galoppsäsongen sväller befolkningen och staden förvandlas från en liten stillsam landsortsstad präglad av jockeys och tränar till en lekplats för de rika och deras påhäng. När de rika försvinner igen blir en samling vinddrivna existenser över. Människor som är originella på gränsen till vansinniga; och ingen är mer originell än Charlies bäste vän Victor "kalla mig Vic" Plotz.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng