Hitta e-boken

Fattig

Fattig
Förlaget Orda,
Deckare
9175539101
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
När Nina hittas mördad på Andra Långgatan i Göteborg kallas hennes vän, barnpsykologen Paola in för att framföra dödsbudet till Ninas två barn. Hon hittar femåriga Sophie på den nattöppna förskola hon går på men femtonåriga Wille finns ingenstans. I skolan har de inte hört av honom på länge och till lägenheten återvänder han aldrig. När polisen börjar misstänka Wille för mordet blir Paola allt mer desperat i sitt sökande efter honom. Det kan inte vara han, det får inte vara han. För hans egen skull, för Sophies skull, den lilla flickan som nu står helt ensam i världen.

Men vad gjorde Nina, en förskolepedagog och tvåbarnsmamma på Andra Långgatan sent en natt? Paola trodde att hon kände Nina men blir tvungen att inse att det fanns mycket i Ninas liv som hon inte visste något om. Och varför använde Wille ordet fattighjon när de sist sågs? Samtidigt tvingas Paola fråga sig själv varför hon så gärna vill rädda Wille och Sophie, är det för deras skull eller för sin egen?

 

Det här är andra boken i en serie om barnpsykologen Paola. Det är en historia om hur det är att vara fattig i ett land där fattigdom, riktig fattigdom, inte anses existera. Där fattigdom är något fult, något självförvållat. Det är en berättelse om utsatthet och smärta. En historia om vad kärleken till ens barn kan driva en till att göra. 

Tinka Ullbro, är 36 år och jobbar som marknadsföringschef för ett internationellt kosmetikabolag. För tillfället är hon tjänstledig för att satsa helhjärtat på skrivandet samtidigt som hon jobbar ideellt för en kvinnojour.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng