Hitta e-boken

Helt fel

Helt fel
Förlaget Orda,
Deckare
9175531178
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Reine Nelson vann förlagets deckartävling” Storstadsmord 2013”. Han föddes 1953 och är bosatt på Lidingö sedan barnsben. Efter att ha tagit en jur.kand. examen med efterföljande notarietjänstgöring på Södra Roslags tingsrätt började han 1981 arbeta på den advokatbyrå, Advokatfirman Bastling & Partners, där han fortfarande är verksam. Den huvudsakliga inriktningen på advokatarbetet är brottmål, ofta innebärande långa arbetsdagar på polisstationer, häkten och domstolar. Han har härigenom kommit i kontakt med personer i utsatta och många gånger outhärdliga situationer. Flera av dessa situationer har allmänheten kunnat ta del av i media, ofta i form av en liten notis, medan de för de inblandade personerna medfört ett livslångt lidande.

”Helt fel”är Reine Nelsons debutroman och speglar några av hans erfarenheter som advokat. Under åren som advokat har han alltmer kommit att intressera sig för vad som gör att människor agerar så oerhört olika när de sätts under någon form av press. Då de allra flesta kanske på sin höjd slänger iväg en svordom av ilska, utdelar någon annan ett knytnävsslag och ytterligare någon annan beväpnar sig och skjuter. Det som för vissa är ett helt naturligt- kanske till och med nödvändigt- agerande finns inte på skalan för någon annan. Problemet är att om man aldrig ser något annat landskap än det egna kommer man heller aldrig att förstå hur samma landskap kan se ut från den motsatta horisonten. Man kanske då heller inte kan ana när någon annan börjar bli en levande tryckkokare. Vilka är de personer som går omkring ibland oss som levande krutdurkar? Som passerat sin egen bristningsgräns? ”Helt fel” är berättelsen om en av dem.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng