Hitta e-boken

Kvinnan som inte fanns

Kvinnan som inte fanns
Förlaget Orda,
Deckare
9175530953
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
En kväll i oktober lämnar färjan Travemünde, ombord finns en mystisk kvinna med mindre än 24 timmar kvar att leva. Ungefär samtidigt försvinner en norsk familj på semester i Roslagen, det visar sig att de inte är de första... En månad senare påträffas Vivekas syssling Ellen Svinhufvud död på Reflexbostäders servicekontor i Rimbo. Småföretagaren Clas Björk från Gränna har länge sökt efter en lämplig jaktgård i närheten av Stockholm. När den gamla minkfarmen Knotan i Henninge blir till salu blir han genast intresserad. Men ganska snart inser han att gården ruvar på en fasansfull hemlighet. Kvinnan som inte fanns ställer brutalt frågan vem som är gärningsman, vem är offer. I den andra boken om kriminalinspektör Germund Askerfeldt och kriminalassistent Viveka Svinhufvud kryper döden närmare än någonsin, inte minst när det går upp för dem, att flera barn skoningslöst drabbats. Johan Johan Sköld, född 1959, är civilekonom, journalist och copywriter. Han har genom åren skrivit allt från tekniska artiklar och bruksanvisningar till noveller, personporträtt och filmmanus. Han är uppväxt på landet i Roslagen och har efter avslutade universitetsstudier blivit Roslagen trogen. Idag bor han med familjen i ett hus de ritat själva, mitt i Roslagsskogen.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng