Hitta e-boken

Livet har sitt pris

Livet har sitt pris
Recito Förlag,
Romaner
9175174421
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Det är nyårsaftonsnatt i Malmö 2010. Efter midnatt hittas en ung flicka som hängt sig i en lekställning på en skolgård. Hon efterlämnar ett avskedsbrev. Några månader senare kastar sig en annan ung flicka ut från bron över motorvägen vid det stora tidningshuset i Malmö. Hon skadas så svårt att hon senare avlider.
Har de båda självmorden några beröringspunkter?
Även om det uppenbarligen är självmord det handlar om, hamnar bägge ärendena på kriminalinspektör Michael Lundells och kollegan Mirka Salos bord.
Samtidigt brottas Michael Lundell med stora problem i sitt privatliv. Han har jobbat som polis i fem år för FN och EU på Balkan, under och efter kriget. Michael hamnar också som fånge och gisslan hos Arkans Tigrar och obearbetade traumatiska upplevelser i bagaget från den tiden gör sig nu påminda. Det blir till slut nödvändigt att ta itu med dessa minnen när han dras mer och mer in i frågeställningar kring de båda självmorden och vad som ligger bakom dessa. Han får till slut svårt att skilja på privatlivet och tjänsten.
Livet har sitt pris är den första boken om kriminalinspektörerna Michael Lundell och Mirka Salo vid länskriminalen i Skåne.

Jan-Eric Boo är numera pensionerad kriminalinspektör. Han har arbetat som polis i såväl Hässleholm som Malmö. Dessutom har han tillbringat mer än 5 år som polis för FN och EU på Balkan. Livet har sitt pris är hans första bok. Det är en fiktiv polisroman som är inspirerad fritt efter händelser och erfarenheter, från en nästan 40 årig karriär som polis inom bekämpning av den grova organiserade kriminaliteten, både nationellt och internationellt.
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng