Hitta e-boken

Pärlskimmer : En sökares fanfar

Pärlskimmer : En sökares fanfar
Recito Förlag,
Romaner
9175174308
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Jan Stenis verkar på flera plan samtidigt, som forskare, poet och författare. Men allt han gör syftar ytterst till att främja vår arts långsiktiga överlevnad. Alternativt säkra fortlevnaden för de organismer som ska ersätta oss människor, robotar eller andra livsformer.

Estetiken och funktionalismen är några av Jans främsta rättesnören. Många gånger sammanfaller dessa företeelser till en harmonisk och konstnärligt fullödig helhet. Detta är viktigt för Jan eftersom han i grunden är en konstnärssjäl.

Det allra viktigaste av allt är dock att en individ uppnår lyckan, vilket är en ytterst individuell preferens. Om Jan har en livsuppgift, så är det att via sin penna göra vårt släkte lyckligare. Jans överordnade syfte är att successivt öka kärleksfullheten i hela universum för att till sist kunna återförenas med Skaparen.

Kanske är Jan kallad av en högre makt. Eller dennas motsats. Han hoppas att en ljus och god kraft styr honom i så fall.

Jan började i alla händelser skriva poem först vid 31 års ålder. Diktandet gör honom glad och lycklig och ger honom lite ”glitter” i tillvaron. Jan är tacksam för denna gåva.

Jan önskar nu dela med mig av sin författarglädje till den allt hårdare och kallare omvärlden. Förhoppningsvis blir någon själsfrände gladare av att läsa hans rimmade strofer. Vi ofta utsatta människor måste ju försöka bistå varandra i enlighet med följande allomfattande motto:
Kärlek och Kunskap
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng