Hitta e-boken

Våga leda effektivt! : När du vill få ut mer av dig själv och din grupp

Våga leda effektivt! : När du vill få ut mer av dig själv och din grupp
TUK Förlag,
Fakta
9174373331
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
Våga leda effektivt! är nominerad till tävlingen Årets ledarskapsbok 2010 i tidningen Personal & ledarskap!Lite om boken: Har du modet att bli en effektiv ledare? - Är det svårt att få tiden på jobbet att räcka till? - Känner du att dina medarbetare har mer att ge? - Har du fått nog och vill göra något åt saken, men vet inte vad? Du är inte ensam. Runt om i våra företag finns det många ledare som sitter i samma sits. Men vet du vad, det behöver inte vara så. Det är inte ens svårt att göra något åt. Men det krävs mod för att leda effektivt. Våga leda effektivt! ger dig konkreta tips om hur du kan gå till väga för att bli effektivare i ditt ledarskap och jobba smartare, inte snabbare. Boken ger också en inblick i varför vi så lätt hamnar i en karusell av övertid och omotiverade medarbetare, när det egentligen är MOD som är lösningen. Äntligen en bok som tar ledares stressiga vardag på allvar och ger konkreta och praktiska råd om vad de kan göra åt saken. Att arbeta med sin effektivitet är det enda logiska eftersom vi inte kan springa fortare. Vi måste fokusera på att göra rätt saker och att göra dem rätt. Boken är verkligen en tankeställare för det är som Malin skriver, det krävs mod för att våga leda.
Patrik Boman, Koncernchef Cybercom Group
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng