Hitta e-boken

Hans Koppel x3 : Vi i villa, Medicinen och Kungens födelsedag

Hans Koppel x3 : Vi i villa, Medicinen och Kungens födelsedag
Telegram Bokförlag AB,
Romaner
9174230689
E-bok
ePub PDF ePub (DE) PDF (DE)
VI I VILLA
Du ser ut som du mår och du mår inte bra. Långsamt börjar du sortera tankar, reda ut vad du har ställt till med, tänka igenom vad du riskerar. Hon kommer att lämna dig. Nej, hon kastar ut dig. Du får flytta runt som en tonåring och slutligen nöjda dig med en tvåa i miljonprogram. Karriären följer av naturliga skäl samma nedåtgående spiral och snart sitter du med din dotter på avfarts-Mcdonalds varannan helg. Anders bor i villa med fru och dotter. Han har en älskarinna och spelar innebandy. Allting borde vara bra.

MEDICINEN
"Det spelar ingen roll hur länge jag duschar, spegeln immar aldrig igen. Jag drar bort draperiet och möts av mig själv i helfigur. Komage, gäddhäng, taxöron - rena kolmården. Med munsår..." Johanna är en ensamstående tvåbarnsmamma som har svårt att säga ifrån. Hon är lika hunsad på jobbet som privat. I ett svagt ögonblick lovar hon sina barn en utlandssemester. För att finansiera resan anmäler hon sig som försöksperson för ett nytt läkemedel. Betalningen är usel, men medicinen visar sig ha oanade effekter...

KUNGENS FÖDELSEDAG
Kungen dagdrömmer om att göra skillnad. Men vad ska en kung ta sig till i ett land som inte bjuder på minsta lilla statskupp? Samtidigt i Sverige: En livvakt tänker osunt mycket på Borlänge, några unga miljöaktivister vill förändra världen, en mansforskare lobbar hårt för att sälja sina floskler, en ung stjärnadvokat vill mest bara ligga med sin man. Och Elin fyller snart 110...

Petter Lidbeck är född i Helsingborg men bor i Stockholm med fru och dotter. Han är flerfaldigt prisbelönad barnboksförfattare och under pseudonymen Hans Koppel har han också skrivit Kommer aldrig mer igen (2011) och Kom ska vi tycka om varandra (2012). Vi i villa (2008), Medicinen (2009) och Kungens födelsedag (2010) är en triptyk om människor som vill vara mer än de är.

"Så vad är det som gör Vi i villa till en briljant liten roman? Med ett ord: tonträffen; den nästan kliniska effektivitet med vilken äktenskapets likstelhet ringas in... Med ett ord till: humorn; den fantasifulla precisionen i Anders cyniska beskrivningar av en hel samhällsklass moraliska bankrutt."
EXPRESSEN

"Norénkänsla och humor i skön mix"
AFTONBLADET

"Stilren och effektiv"
 SVENSKA DAGBLADET

 "Det här är kärnvapenbestyckad villaångest"
 ARBETARBLADET

"... en läsfest utöver det vanliga och bör läsas av alla oavsett kön, inte bara av dem vars alltför billiga kostym luktar kvartalsvisa amorteringar och simpel grillolja."
BORÅS TIDNING

"... en osvensk rå och cynisk samtidsbetraktelse, så rappt berättad att man plöjer den på några timmar"
CAFÉ

"Grymt bra skildringar av maktspelet på en arbetsplats"
KOMMUNALARBETAREN

"Synnerligen underhållande ... Jag kommer på mig själv med att omväxlande le i mjugg och skratta högt för mig själv under läsandets gång"
 TIDNINGEN KULTUREN

"Humor och sanningar i en skruvad roman"
TIDNINGEN VI

"ett riktigt lyckopiller"
BIBLIOTEKSTIPSET

"Det är det fina med boken. De stygga och cyniska får lång svans. De välmenande och vänliga får tårta och upprättelse och varandra. Till och med kungen får vara snäll. Det känns överraskande bra."
 SYDSVENSKAN

"Koppel hoppar med lätthet mellan skildringar av aktivist- polis- och överklassmiljöer"
HELSINGBORGS DAGBLAD
 • Vänta lite...

 • Hämtar priser... Det kan ta upp till 1 minut.
 • Prenumerationstjänster

 • kr

 • Köp e-boken online

  Priser från 0 - 0 kr

 • kr

Priserna hämtas dagligen från resp. butiks hemsida.
 • Köp e-boken online

 • Den här boken säljs inte i någon butik
 • Låna e-boken på biblioteket

 • Låna e-boken på biblioteket

 • Tyvärr tillåter inte Elib längre att Hitta e-boken gör e-bokslån. Du behöver därför låna e-böcker via ditt biblioteks sajt. Har du testat Storytel? Hos Storytel kan du läsa e-böcker och ljudböcker till en fast månadskostnad. Du kan prova gratis i två veckor.

Låna bok på biblioteket

För att läsa lånade böcker på Windows eller Mac OSX behöver du använda gratisprogrammet Adobe Digital Editions.

Available in the App Store För att läsa låneböcker iPad och iPhone behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Bluefire Reader.

Ladda ner hos Google Play För att läsa låneböcker på Android behöver du en app som kan hantera Adobe Digital Edition, t ex Aldiko.

Avbryt

Du kan endast låna e-böcker om du har en pinkod till ditt lånekort och ditt bibliotek använder sig av pinkod vid inloggning. Om du saknar pinkod, låna boken direkt hos Elib istället.

Din bok laddas nu ner...

Klart!

Din bok laddas nu ner. Om den inte öppnas automatiskt så titta i din nedladdnings-hanterare och öppna filen därifrån.

Stäng